Domaine Lajanèze
Er op uit!

De hele streek is bezaaid met prachtige, schilderachtige Bastide-stadjes, die altijd een fantastische weekmarkt hebben en zomers ook nog vele andere activiteiten.
Vanuit ons Domaine kijken we op kerk van Montcabrier. In ons dorp is er een reuze gezellige 'eetmarkt' op vrijdagavond, de bakker is natuurlijk alle dagen open en Nikki runt een gezellig cafeetje.
De grote publiekstrekkers van de Lot en Dordogne zijn allemaal makkelijk te bereiken. Sarlat-La-Canéda, Rocamadour en St. Cirq-La-Popie staan al jaren steevast in de top 10 lijstjes van meest attractieve stadjes en bijzonderheden in Frankrijk. De historie en gezelligheid druipt eraf.
Verder is de hele streek bezaaid met wijngaarden en prachtige natuur met vergezichten en niet te vergeten de talloze kastelen met mooie tuinen! Binnen een uur rijden kunt u de prachtige stad Cahors met zijn middeleeuwse brug bezoeken of al goed en wel in de kano zitten op de Lot of de Dordogne. Een dagje zonder auto kan bij de voordeur beginnen met een goede wandeling of fiets/mountainbiketocht om vervolgens voldaan bij het heerlijke zwembad neer te ploffen. Op minder dan 5 minuten afstand kunt u paardrijden, een rondje golf spelen of rotsklimmen.
Domaine Lajanèze ligt op het '3-landen-punt' van de Lot, Dordogne en de Lot-et-Garonne.
De keuken van de Lot en de Perigord is in Frankrijk zeer geliefd. De stevige maaltijden met de geroosterde eendenborst gaan goed samen met de volle Cahors wijnen. We kunnen voor jullie een ontvangst organiseren bij een wijnhuis gerund door Vlamingen.


Gratis WiFi beschikbaar